Ook avondbezorging & PostNL afhaalpunten


Avondbezorging   

Wil je de bestelling in de avond ontvangen. Dat kan door te kiezen voor de service avondbezorging. Je kan dan je pakket ’s avonds in ontvangst nemen. Van maandag tot en met vrijdag, vijf dagen in de week, bezorgen wij pakketten via PostNL op bijna alle adressen in Nederland. Kies op de laatste pagina van de winkelwagen deze optie en wij bezorgen het pakket met PostNL tussen 18.00 uur en 21.30 uur de volgende dag bij je thuis. Liever op een andere avond ? Dat kan ook! Kies dan voor avondbezorging op een andere dag.

PostNL afhaalpunten
Gemakkelijk je pakket bij een PostNL afhaalpunt afhalen? Kies dan een afhaalpunt bij jou in de buurt. Op basis van je postcode geven wij in stap 2 van het bestelproces de dichtstbijzijnde afhaalpunten. Zo hoef je niet langer thuis te wachten tot de postbode je pakketje komt bezorgen of wordt het ook niet bij de buren bezorgd. Haal je pakket wanneer het jou het beste uitkomt. Er is altijd een afhaalpunt bij jou in de buurt. Heb je een cadeau besteld voor een gezinslid of huisgenoot? Laat het dan bezorgen bij een afhaalpunt. Zo weet je zeker dat jouw verrassing niet ontdekt wordt! Kies in het bestelproces voor ‘Ophalen bij een afhaalpunt bij jou in de buurt’ en selecteer een afhaalpunt naar keuze.

Wil je je bestelling liever ergens anders ophalen? Kies dan voor ‘Ander afhaalpunt kiezen’. Voer een plaatsnaam of postcode in van de locatie waar jij je pakketje wilt ophalen en klik op ‘Zoeken’. Selecteer een afhaalpunt naar keuze. De openingstijden kun je bekijken door op het logo van een afhaalpunt te klikken.

PostNL_Bezorgd1_516